Magazin Editor
Magazin Habercisi
- 2-3 adet kereviz (Tek lokmalık kupler halinde kesilmiş)
- 1 yeşil elma (Tek lokmalık kupler halinde kesilmiş)
- 1 soğan (Soyulmuş ve 4’e bolunmuş)
- 4-5 diş sarımsak
- 1 mandalinanın suyu ve 1 mandalina (2’ye bolunmuş)
- 1 limonun suyu
- 1/2 su bardağı sızma zeytinyağı
- 1 cay kaşığı tuz
- Kereviz, yeşil elma, soğan, sarımsak, mandalina suyu ve dilimleri, limon suyu, zeytinyağı ve tuzu bir tencereye koyun. Malzemeleri kaplayacak kadar su ekleyin. Bir taşım kaynatın ve kısık ateşte 20-30 dakika, kerevizler yumuşayana dek pişirin. Oda sıcaklığında soğuduktan sonra buzdolabına kaldırın.