Magazin Editor
Magazin Habercisi
reklam
[h=2]Sebzeli Tavuk Haşlama Tarifi İcin Malzemeler[/h]
Deneyeceklere afiyet olsun. ☺
[h=2]Sebzeli Tavuk Haşlama Tarifi İcin Malzemeler[/h]
- 1 tavuk goğsu
- 7 orta boy patates
- 8 kucuk boy soğan
- 2 buyuk boy havuc
- 10 ceri domates
- 2 yeşil biber
- 2 kırmızı kapya biber
- 2 diş sarımsak
- Tuz
- Tavuk goğsunu yıkayıp tencereye alarak uzerini bir parmak gececek kadar su ekleyip pişiriyoruz. (Ben bu işlemi duduklu tencerede 15 dakikada yaptım. )
- Pişen eti cıkarıp soğuttuktan sonra buyuk parcalara didikliyoruz.
- Sebzeleri yıkayıp domates ve soğan haric buyuk parcalara boluyoruz.
- Sebzeleri haşladığımız tavuğun suyuna ekleyerek tavuğu da yerleştirip baharatını serperek pişiriyoruz. (Bu işlemi de duduklu tencerede 15 dakikada yaptım. )
- Pişen yemeği sıcak servis ediyoruz.
Deneyeceklere afiyet olsun. ☺