Magazin Editor
Magazin Habercisi
reklam
[h=2]Parmesanlı Bahar Kurabiye Tarifi İcin Malzemeler[/h]
[h=2]Parmesanlı Bahar Kurabiye Tarifi İcin Malzemeler[/h]
- 1 bardak + 1/4 (ceyrek) bardak un
- 1 bardak rendelenmiş parmesan peyniri
- 1 cay kaşığı tuz
- Yarım cay kaşığı karabiber
- 115 gr tereyağ (oda sıcaklığında)
- Yenilebilir cicek ya da yapraklar (nane, adacayı, erik ciceği, biberiye)
- Yenilebilir ciceklerin dışındaki tum malzemeleri hamur kabın kenarlarına yapışana kadar blenderdan gecirin.
- Fırını 180 C ayarlayın.
- Hamuru elinizle toparlayıp iki yağlı kağıdın arasına alıp oklava ile cok da inceltmeden acın.
- Cicekleri ya da yaprakları hamurun uzerine ayrı yerlere yerleştirin.
- Uzerine tekrar yağlı kağıdı koyup hafifce oklava ile gecip istediğiniz bir kalıpla kesin.
- Yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine yerleştirin. Hamur bitene kadar aynı işleme devam edin.Fırına verin.