Magazin Editor
Magazin Habercisi
reklam
[h=2]Elmalı Rulo Pasta Tarifi İcin Malzemeler[/h] Kek icin
Uzerine sut eklenir ve diğer toz malzemeler harmanlanır cırpılır yağılı kağıt serilip hazırlanan harc fırın tepsisine dokulur.
Onceden ısıtılmış 180 derecelik fırında pişirilir.
Kekimiz pişerken ic malzeme hazırlanır.
Elmalar rendelenir sotelenir.
Şeker ,ceviz ,tarcın eklenip karamelize olana kadar pişirilir soğumaya bırakılır.
Kekimiz pişince yağılı kağıt yardımı ile once bir rulo şeklinde sarılıp 2 dk dinlendirilip sonra soğuyan har icine doşenir. Tekrar rulo şeklinde sarılıp uzerine pudra şekeri dokulup dilimlenir. Afiyet olsun
[h=2]Elmalı Rulo Pasta Tarifi İcin Malzemeler[/h] Kek icin
- 3 yumurta
- 1 su bardağı şeker
- 1 su bardağı ılık sut
- 1 paket vanilya
- 1 paket kabartma tozu
- 1. 5 su bardağı un
- 5 adet iri elma
- 1/2 (yarım) su bardağı toz şeker
- 1/2 (yarım) su bardağı ceviz ici
- 1 cay kaşığı tarcın
- 1 yemek kaşığı pudra şekeri
Uzerine sut eklenir ve diğer toz malzemeler harmanlanır cırpılır yağılı kağıt serilip hazırlanan harc fırın tepsisine dokulur.
Onceden ısıtılmış 180 derecelik fırında pişirilir.
Kekimiz pişerken ic malzeme hazırlanır.
Elmalar rendelenir sotelenir.
Şeker ,ceviz ,tarcın eklenip karamelize olana kadar pişirilir soğumaya bırakılır.
Kekimiz pişince yağılı kağıt yardımı ile once bir rulo şeklinde sarılıp 2 dk dinlendirilip sonra soğuyan har icine doşenir. Tekrar rulo şeklinde sarılıp uzerine pudra şekeri dokulup dilimlenir. Afiyet olsun