Magazin Editor
Magazin Habercisi
[h=3]Yaz meyveleri corbası tarifi icin malzemeler[/h]
- 2 adet buyuk boy olgun domates
- 2 adet buyuk boy olgun şeftali
- 20 adet cilek
- 1 diş sarımsak
- 1 cay kaşığı rendelenmiş zencefil
- 1 adet kozlenmiş kapya biber
- 2 dal taze nane
- Soğuk su
- Domateslerin kabuğunu soyun, cekirdeklerini de temizleyin. Şeftalilerin de kabuğunu soyup cekirdeklerini cıkartın. Cilekleri yıkayıp suzun.
- Domatesi ve meyveleri mutfak robotuna aktarın. Sarımsağı, zencefili ve iri parcalar halinde doğradığınız kapya biberi ekleyin. Pure haline getirin. Azar azar kontrollu bir şekilde soğuk su ekleyerek kıvamını ayarlayın. En son tuzu ve karabiberini ekleyip tatlandırın. Yaz meyveleri corbasını taze nane yaprakları ile susleyip servis yapın.