Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kış kumpiri

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Katılım
28 Mar 2019
Mesajlar
7,951
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
  • 4 adet buyuk ve uzun patates
  • 300 g brokoli
  • 1 cay bardağı haşlanmış bezelye
  • 1 su bardağı rendelenmiş mozzarella peyniri
  • 2 yemek kaşığı tereyağı
  • Tuz
  • Karabiber
  • Kimyon

  • Patatesleri yıkayıp iyice kuruladıktan sonra her birini ısıya dayanıklı folyoya veya yağlı kağıda sarıp fırında kozleyin.
  • Bu arada brokolileri kucuk kucuk doğrayıp, sirke ilave edilmiş kaynar suda en fazla 5 dakika haşlayın. Soğuk suyun icine batırıp cıkartın.
  • Patatesler haşlanınca boyuna ikiye kesin. Kaşık yardımı ile icini hafifce cıkartıp, oda ısısında yumuşamış tereyağı ile birlikte karıştırın.
  • Ayrı bir kapta haşlanmış bezelyeyi, brokolileri, tuzu, baharatı ve rendelenmiş peyniri harmanlayın.
  • Patateslerin icini sebzeli ve peynirli karışımla doldurun.
  • Onceden ısıtılmış 200 dereceye ayarlı fırında, peynirler eriyene kadar tutun. Sıcak servis yapın.