Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ciceklerine ayrılmış 400-500 g karnabaharı bir tencereye alın, sut ve sarımsağı ekleyin. Karnabaharı kaplayacak kadar su ekleyip, karnabaharlar iyice yumuşayıncaya dek orta ateşte pişirin. Pişen karnabaharları suzdurun ve tereyağı, tuz ekleyip puruzsuz bir pure elde edene dek mutfak robotundan gecirin.
Tabakta farklı bir doku yaratmak icin 100-200 g ciceklerine ayrılmış karnabahar ve dilimlenmiş havucu bir fırın kabına alın. 1-2 yemek kaşığı zeytinyağı ve Bir-iki tutam tuzla iyice ovup, kuzunun olduğu fırında, ustu acık şekilde, sebzeler renklenip yumuşayıncaya dek 20-25 dakika pişirin.