Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Humus

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Katılım
28 Mar 2019
Mesajlar
7,951
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
  • 1 su bardağı nohut (Haşlanmış)
  • 4 yemek kaşığı tahin
  • 1 kahve fincanı zeytinyağı
  • 2 corba kaşığı limon suyu
  • 2 diş sarımsak
  • Tuz
  • Kimyon
    Sus icin:
  • Turşu
  • Maydanoz
  • Kimyon
  • Domates

  • Nohudu haşlayın ve suyunu ayırın.
  • Nohut ve 1 kahve fincanı nohut suyunu, kimyonu ve sarımsağı rondodan gecirin.
  • Zeytinyağı ve limon suyunu ekleyip tekrar cırpın. Tahini ilave edip karıştırın, eğer humusun yoğunluğu halen katı ise ayırmış olduğunuz nohudun suyundan veya biraz sıcak su ilave edip yumuşatın.
  • Servis tabağına alın ve iyice karıştırın.