Magazin Editor
Magazin Habercisi
- 4 adet subye
- 8-10 adet yıldız anason
- 2 adet limon
- 1 adet lime
- 1 su bardağı sızma zeytinyağı
- 3-4 sap taze kekik
- Deniz tuzu
- 1 adet greyfurt
- Subye ve sebzeleri buhar tenceresinde 1 saat kadar pişirin. (Pişirirken 3-4 adet yıldız anasonu subyelerin ustune atın). 2’ye kesilmiş greyfurtu subyelerin icine atın. Elinizle yumuşaklığına bakın ve yeterli gorduğunuzde ayrı bir sos kasesinde sızma zeytinyağının icine yıldız anasonları, taze kekikleri, doğranmış lime ve limon dilimlerini, limon suyu ile yeterli miktardaki deniz suyu tuzunu ekleyip karıştırın. Doğranmış ılık subyelerin uzerine dokup karıştırın ve servis yapın.