Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bal kabağı sinkonta

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Katılım
28 Mar 2019
Mesajlar
7,951
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
  • 1 kg bal kabağı (Cok iri olmayan parcalar halinde doğrayın)
  • 3-4 adet kuru soğan (Piyazlık doğrayın)
  • 1 silme corba kaşığı un
  • 1 cay bardağı zeytinyağı
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 2 corba kaşığı kırmızı pul biber
[h=3]Bal kabağı sinkonta Nasıl Yapılır[/h]
  • Fırın kabının altına doğradığınız soğanların yarısını yayın. Uzerine bal kabaklarını yayın. Bal kabaklarının uzerine de kalan soğanları yayın. Ununu serpin.
  • Zeytinyağı ve tuzu catalla cırpıp sosunu hazırlayın. Hazırladığınız sosu unlu kabakların uzerine dokun. Onceden ısıtılmış 180 derece fırında yaklaşık 35-40 dakika pişirin. Pişirme suresi sonunda fırının icinde soğuyana kadar bekletin. Yoğurt ile servis yapın.