Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

2019-2020 sezonunun ilk yarısında BEŞİKTAŞ JK

Gorkem

Magazin.biz.tr
Katılım
31 Ara 2019
Mesajlar
632
Beşiktaşlı olanlar bilirler Beşiktaşlılık saç baş yolduran aynı zamanda en büyük mutlulukları yaşatan anlık duygu değişiminin en çok yaşandığı belkide dünyadaki tek olgudur.Şenol güneş ile gelen 2 şampiyonluğun ardından yaşanan olaylar bunların en büyük kanıtlarından biridir.Şampiyonluk sevinçleri ardından şenol güneş düşmanlığı,süleyman sebayıda taraftar göndermişti gel gelelim Beşiktaş JK tarihinin en büyük başkanı olarak adlandırılıyor hala ve adlandırılmaya devam edecek bence.
Bu kadar duygu değişimi yaşatan bir takımın bu sezonki fermonsı gerçekten saç baş yoldurtuyor.Fikret ormanın başkan olarak yaptıkları seyirciler için + olsada gerçek taraftarlar için bir çok - barındırıyordu.Bunlardan en büyük üç'ü ise maddi sıkıntılar,abdullah avcı ve burak yılmaz.
Bu üçlünün içinde lige başkayan Beşiktaş,şampiyonluk hedefinden çok uzakta olduğunu oynanan futbol ile açık ve net şekilde gösteriyor aslında.Fikret ormanın gidişinden sonra göreve gelen ahmet nur çebi çok büyük bir yükün altına girdi.Her başkan göreve geldiğinde takımın iyi performans sergilemesini ister ancak öyle bir dönemde başkan oldu ki avrupa kupa tarihinin en kötü Beşiktaşı var ortada,süper ligde son 5 sezona bakıldığında gerçekten berbat bir futbol sergileyen bir takım var ortada.Taraflı tarafsız herkes abdullah avcının oynattığı futbolun kötülüğünün farkında ve başkan bu durum için neler yapacak merak konusu.
Bir çok Beşiktaşlı şuanki kadrodan bir çok futbolcuyu tanımıyor bile,10 sene öncesinin kadrosunu sayabilen taraftarlar bu adam kim?diye soru soruyor JK maçlarında,gerçekten çok üzücü bir durum.Bu futbol ile ligin ilk yarısını şampiyonluk yarışından uzakta kapatan Beşiktaş ligin ikinci yarısına avrupa kupalarına gidebilmek amacı ile zorlu maçlar oynayacak.Bu teknik direktör ve bu bfutbol ile gerçekten Beşiktaşın işi çok zor.
Saç baş yolma olayı sanırım ligin 2. yarısında tavan şekilde devam edecek.Bazen sevinç paso keder Beşiktaşlı olmak yeter...