Magazin Editor
Magazin Habercisi
reklam
[h=2]Yufka Pizza Tarifi İcin Malzemeler[/h]
[h=2]Yufka Pizza Tarifi İcin Malzemeler[/h]
- 2 adet yufka (Parcalanmış yufkamı değerlendirdim)
- 2 dolu kaşık karışık salca
- 1 buyuk diş sarımsak (Rendesi)
- 1 kaşık yağ
- Sıcak su
- Tuz
- 3 mantar
- 1 biber
- Ceyrek sucuk
- 1 domates
- 1 dolu kaşık mısır
- Yarım soğan
- Rendelenmiş kaşar
- Oncelikle tepsiyi yağla.
- Bir kapta sos malzemelerini koyup iyice karıştırdım.
- Uzerine su ekledim cok cıvık olmasın orta kararda.
- Parcalı yufkaları alta doşedim ustune sosu doktum yedirdim.
- Kalan yarım parca yufkayı bir kat gibi ustune koydum.
- Alttaki yufkalar zaten ıslaktı uste gecirdiğim de hafif ıslandı cok az margarin surdum.
- Malzemeleri dilimleyip uzerine yerleştirdim.
- Fırını 180e ayarladım.
- Malzemeler yerleşince ısınmış fırına pizzayı attım.
- Uzerindekilerin kızarmaya başladığını gorunce cıkardım ve pizzaya dilimler yaptım. Kaşarı ekleyip tekrar fırına attım.