Magazin Editor
Magazin Habercisi
[h=3]Yalancı işkembe corbası tarifi icin malzemeler[/h] Malzemeler
Corba kaynadıktan sonra tavuk etlerini ekleyip karıştırarak pişirmeye devam edin.
Sos icin gerekli malzemeleri bir kasede iyice karıştırın. Uzerine kaynayan corbadan 1 kepceyi azar azar ilave edip hızlı bir şekilde karıştırın. Corbaya sosu cok yavaş ilave edip karıştırın. 1-2 taşım daha kaynattıktan sonra ocaktan alın.
Tavada tereyağını eritin. Uzerine kırmızı toz biber ekleyip kızdırdıktan sonra ocaktan alın. Kaselere paylaştırdığınız corbanın uzerine gezdirin. Sıcak servis yapın.
Et ile hazırlanan versiyonu icin, klasik işkembe corbası tarifine goz atabilirsiniz.
- 2 haşlanmış tavuk budu
- 1 yemek kaşığı un
- 1 yemek kaşığı tereyağı
- 1 yemek kaşığı ayciceği yağı
- 4~5 su bardağı tavuk suyu
- 1 yumurta sarısı
- 2~3 diş ezilmiş sarımsak
- 2~3 yemek kaşığı sirke
- Tuz
- Karabiber
- 1 yemek kaşığı tereyağı
- 1 tatlı kaşığı kırmızı toz biber
Corba kaynadıktan sonra tavuk etlerini ekleyip karıştırarak pişirmeye devam edin.
Sos icin gerekli malzemeleri bir kasede iyice karıştırın. Uzerine kaynayan corbadan 1 kepceyi azar azar ilave edip hızlı bir şekilde karıştırın. Corbaya sosu cok yavaş ilave edip karıştırın. 1-2 taşım daha kaynattıktan sonra ocaktan alın.
Tavada tereyağını eritin. Uzerine kırmızı toz biber ekleyip kızdırdıktan sonra ocaktan alın. Kaselere paylaştırdığınız corbanın uzerine gezdirin. Sıcak servis yapın.
Et ile hazırlanan versiyonu icin, klasik işkembe corbası tarifine goz atabilirsiniz.