Magazin Editor
Magazin Habercisi
• 4 adet orta boy patlıcan
• 10 adet kiraz domates (Veya 2 adet domates)
• 4 diş sarımsak
• 200 g tulum peyniri
• 2 corba kaşığı zeytinyağı
• 1/4 bağ maydanoz
• 1 yumurta
• 10 adet kiraz domates (Veya 2 adet domates)
• 4 diş sarımsak
• 200 g tulum peyniri
• 2 corba kaşığı zeytinyağı
• 1/4 bağ maydanoz
• 1 yumurta
- Patlıcanları fırında 15-20 dakika kozleyin. Bu arada tulum peynirini, maydanozu, sarımsağı, yumurta ve zeytinyağını bir kapta karıştırın.
- Fırına girebilen bir kaba kozlediğiniz patlıcanları yerleştirdikten sonra karnıyarık yapar gibi ortalarını acın. İclerine peynirli karışımı eşit bir şekilde yerleştirin. İkiye bolduğunuz domatesleri de uzerlerine ilave edin. Onceden ısıtılmış 180 derece fırında 10-15 dakika pişirin. Tadına doyamayacağınız nefis patlıcan yemeği artık hazır.
Afiyet olsun.