Magazin Editor
Magazin Habercisi
reklam
[h=2]Tavuklu Mantar Tarifi İcin Malzemeler[/h]
Cok lezzetli bir tarif gercekten
[h=2]Tavuklu Mantar Tarifi İcin Malzemeler[/h]
- 1 parca tavuk goğsu (500 grm)
- 1 paket mantar
- 1 yemek kaşığı salca
- Karabiber, pul biber, tuz
- Zeytinyağı
- 1 cay bardağından az su
- Oncelikle bir tavaya doğranmış tavuk parcalarını zeytinyağı ile kavurun.
- Doğranmış mantar parcalarını tavuklar kavrulduktan sonra uzerine ilave edin, tekrar kavurun.
- Uzerine salcayı ilave edip karıştırın, uzerine biraz su ilave edip baharatları da ilave edip kısık ateşte pişirin.
- Mantarlar yumuşadıktan sonra ocağın altını kapatabilirsiniz
Cok lezzetli bir tarif gercekten