Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Sutlu Parpara Tarifi

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Katılım
28 Mar 2019
Mesajlar
7,951
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
GEREKLİ MALZEMELER:
4 su bardağı sut
4 dilim bayat ekmek
Tuz
(4 kişiliktir)
Corba Tarifi
Sutu kucuk bir tencerede ısıtıp ateşten alın. İcine hafif tuz serpin. Bayat ekmekleri sutun icine doğrayarak
servis yapın.
NOT: Paparayı akşamdan kalan bayat pidelerle de yapabilirsiniz. Lutfen, ekmek ve pideleri ihtiyacımız olduğu kadar alalım, israf olan ekmeklerle ve yemeklerle nice aclıktan olen cocuğa yaşama şansı verebileceğimizi hic aklımızdan cıkartmayalım.