Magazin Editor
Magazin Habercisi
reklam
[h=2]Portakallı Lezzet Tarifi İcin Malzemeler[/h]
[h=2]Portakallı Lezzet Tarifi İcin Malzemeler[/h]
- 2 tane burcak biskuvi
- 1 buyuk portakalın suyu
- Yarım cay bardağından biraz fazla fındık ceviz karışık
- Yarım cay bardağı hindistan cevizi
- 1 paket bitter cikolata ( isterseniz sutlu yada beyaz cikolata kullanabilirsiniz )
- 2 paket biskuvimizi elimizle ezip cikolata haric tum malzemeleri katıp yoğuruyoruz.
- Hazırladığımız harcımızı toplar haline getirip yağlı kağıt serili tepsimize diziyoruz.
- Fırınımızı 160 dereceye ayarlayıp 10 dakika pişiriyoruz.
- Soğuduktan sonra benmari usulu erittiğimiz cikolatayı sterc film serdiğimiz tabağımıza bir tatlı kaşığı kadar dokup kurabiyemizi ustune koyuyoruz.
- İşlemimiz bitince buzdolabına atıp soğumaya bırakıyoruz. Afiyet Olsun