Magazin Editor
Magazin Habercisi
reklam
Uyarı: Bebeğinizin tarifte yer alan malzemelere karşı alerjisi olabileceğinden doktorunuza danıştıktan sonra yedirmenizi oneririz.
[h=2]Kırmızı Kapya Biber Corbası Tarifi İcin Malzemeler[/h]
Uyarı: Bebeğinizin tarifte yer alan malzemelere karşı alerjisi olabileceğinden doktorunuza danıştıktan sonra yedirmenizi oneririz.
[h=2]Kırmızı Kapya Biber Corbası Tarifi İcin Malzemeler[/h]
- 1 adet kapya biber
- 1 adet arpacık soğan
- Ceyrek havuc
- Ceyrek patates
- 1 diş sarımsak
- 3 kup tavuk suyu
- 1 su bardağı icme suyu
- 1 tatlı kaşık pirinc
- 1 corba kaşığı hakiki zeytinyağ
- Kapya biberini ortadan ikiye bolup icerisindeki cekirdeklerini ve zarını cıkartıp yıkayalım.
- Tenceremize zeytinyağını, havucu, sarımsağı ve patatesi doğrayıp 1-2 dakika kadar kavuralım.
- Onun uzerine kapya biberleri doğrayıp pirinci ekleyip tavuk suyu kuplerinide ekleyip 2- 3 dakika cevirelim.
- Kavurduğumuz malzemelerimizin uzerine 1 su bardağı suyumuzuda ekleyip kısık ateşte pişmeye bırakalım.
- Pişen corbamızı blenderdan gecirip servis edelim. AFİYET OLSUN YAVRULARIMIZA