Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Fuat Capa: "F.Bahce her an skoru değiştirebilecek oyunculara sahip"

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Katılım
28 Mar 2019
Mesajlar
7,951
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Kasımpaşa Teknik Direktoru Fuat Capa, Super Lig'in 28. haftasında 21 Haziran Pazar gunu Fenerbahce ile yapacakları karşılaşmada 90 dakika boyunca konsantrasyonlarını korumaları gerektiğini soyledi.

Lacivert-beyazlı takımın Kemerburgaz Tesisleri'nde gercekleştirdiği antrenman oncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Capa, Fenerbahce ile onemli bir maca cıkacaklarını belirtti.

Fenerbahce'nin yetenekli oyunculara sahip olduğunu vurgulayan Fuat Capa, "Fenerbahce'nin Hes Kablo Kayserispor ile oynadığı mac, bize cok net bir şekilde bazı goruntuler verdi. Fenerbahce'ye karşı 90 dakika boyunca konsantre bir şekilde oynamamız gerekiyor. Fenerbahce her an skoru değiştirebilecek oyunculara sahip. Bunu dikkate alarak oynamamız gerekiyor. Bu arada oynadığımız oyunu da geliştirmemiz gerekiyor. Kalan haftalar cok belirleyici olacak. Bu sezonu ust sıralarda bitirmek istiyoruz." diye konuştu.

Deneyimli teknik adam, ligde oynadıkları son 4 musabakada 10 puan aldıklarının hatırlatılması uzerine, şunları kaydetti:

"Yukatel Denizlispor macı ile cıkış yakaladık. Oyun olarak her gecen gun uzerine koyan bir goruntumuz vardı. Pandemi sonrası ise ne olacağı soru işaretiydi. BtcTurk Yeni Malatyaspor ile yaptığımız mac olumluydu. Her puanın değerinin bilinciyle sahaya cıktık. 90 gunluk ara olmasına rağmen oynadığımız oyun umut vericiydi. Cok net pozisyonlara girdik fakat değerlendiremedik. Soyunma odasına 1-0 mağlup girdik. Orta sahada duzen olarak değişiklik yaptık. Gokhan Tore'nin pas bağlantılarını kestik. Beraberliği yakaladıktan sonra macı domine eden taraf olduk. Haklı bir galibiyet aldık. Bundan sonraki surec daha onemli oldu. Bir galibiyet ve mağlubiyet, ligdeki sıralamayı altust edebiliyor. Bunu Caykur Rizespor'un Galatasaray karşısında aldığı galibiyette gorduk. Kalan 7 hafta bizim icin cok onemli. Ciddiyetimizi bozmadan devam etmek zorundayız."