Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Buharda subye (Anasonlu)

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Katılım
28 Mar 2019
Mesajlar
7,951
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
  • 4 adet subye
  • 8-10 adet yıldız anason
  • 2 adet limon
  • 1 adet lime
  • 1 su bardağı sızma zeytinyağı
  • 3-4 sap taze kekik
  • Deniz tuzu
  • 1 adet greyfurt

  • Subye ve sebzeleri buhar tenceresinde 1 saat kadar pişirin. (Pişirirken 3-4 adet yıldız anasonu subyelerin ustune atın). 2’ye kesilmiş greyfurtu subyelerin icine atın. Elinizle yumuşaklığına bakın ve yeterli gorduğunuzde ayrı bir sos kasesinde sızma zeytinyağının icine yıldız anasonları, taze kekikleri, doğranmış lime ve limon dilimlerini, limon suyu ile yeterli miktardaki deniz suyu tuzunu ekleyip karıştırın. Doğranmış ılık subyelerin uzerine dokup karıştırın ve servis yapın.