Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ancuez

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Katılım
28 Mar 2019
Mesajlar
7,951
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
  • 300 g kılcığı cıkarılmış tuzlu balık
  • 200 g tereyağı
  • 4 adet haşlanmış yumurtanın sarısı ve beyazı
  • Yarım limon suyu
  • 1 tatlı kaşığı karabiber

  • Balıkları ayıklayıp cukur bir kasenin icine koyun. Tereyağını oda sıcaklığına getirin. Kucuk kup parcalara ayırıp kasenin icine atın. Yumurta sarılarını ilave edin. Karabiber ve limon suyunu koyup, mikserle krema haline getirin. Yumurta beyazlarını bıcak ile cok ince kıyıp karıştırın ve servis tabağına koyun. Ustune bir dal dereotu koyup servis yapın.