Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

2021 Grammy Odulleri’ne Beyonce damga vurdu

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Katılım
28 Mar 2019
Mesajlar
7,951
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
2021-grammy-odulleri-ne-beyonce-damga-vurdu.jpg

ABD'li pop yıldızı Beyonce, 2021 Grammy Odulleri icin 9 kategoride aday gosterilerek, Grammy tarihinde en cok aday gosterilen kadın sanatcısı oldu. ABD’li pop yıldızı Beyonce gelecek yıl duzenlenecek olan 63. Grammy muzik yarışmasında 9 farklı kategoride aday gosterilerek, Grammy tarihinde bir rekor kırdı.
Bugune kadar Grammy tarihinde en fazla aday gosterilen kadın sanatcı olan Beyonce’un adaylıkları coğunlukla siyahi insanların kulturune ve aktivizmine ses veren eserleri sayesinde geldi.
ABD’de gorulen ırkcılık ve polisin siyahi insanları oldurulmesi uzerine protestolarla dolu bir yaz boyunca muzik listelerinde ilk 40’a giren Beyonce’un “Black Parade” adlı şarkısı, koleleştirilen ve ozgurluklerine kavuşan Afrikalı Amerikalılardan bahsediyor. Siyahi insanların aktivizmine dikkat ceken şarkı, 2021 Grammy yarışmasında en iyi R&B şarkısı olmaya aday gosterildi.
Beyonce'nin “Black is King” filmi icin seslendirdiği şarkı en iyi muzik filmi icin aday gosterilirken, “Brown Skin Girl” klibi en iyi muzik videosu olmaya aday gosterildi. Şarkıcı ayrıca, rapci Megan Thee Stallion'un 1 numaralı hiti olan “Savage” şarkısındaki dueti ile yılın en iyi rap performansı, en iyi kaydı ve en iyi rap şarkısı dahil olmak uzere uc farklı adaylık daha kazandı.
ABD’li pop yıldızı Beyonce’un şu anda 79 adaylığı ve 24 odulu var. Beyonce eğer bu yıl dort Grammy kazanırsa, en cok odul kazanan kadın şarkıcı unvanını alacak. Beyonce eğer Grammy’deki dokuz adaylığından sekizini kazanırsa, tum zamanların en cok odul alan sanatcı olarak tarihe gececek.
Bugun acıklanan 2021 Gramny adayları, ABD’li komedyen Trevor Noah’ın ev sahipliğinde 31 Ocak’ta Los Angeles’ta duzenlenecek torenle odullerini alacak. Beyonce ile aynı kategorilerde yarışacak olan sanatcı adayları arasında Taylor Swift, Dua Lipa, Billie Eilish gibi son donemlerin en populer kadın pop sanatcıları yer alıyor. (İHA)
sizlere www.magazin.biz.tr farkıyla sunulmuştur