Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

2020 moda trendleri neler cicek desenli kıyafetler revacta!

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Katılım
28 Mar 2019
Mesajlar
7,951
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Son donemde moda trendlerinden olan cicek desenli kıyafetler bu sene de oldukca revacta. Tarzınıza canlılık ve renk katacak cicek desenli kombinler 2020'de dolabınızda mutlaka bulunmalı. Floral desenli tasarımlar her yıl İlkbahar/Yaz aylarına damga vurmayı başaran kıyafetlerden oluyor. Bu yıl cicek desenleri kış sezonunda gorulmeye başlandı bile. Gelin 2020'nin trendi cicek desenleri yakından inceleyelim...
Hem vintage hem eğlenceli gorunum
Dinamik ve eğlenceli tavrını hem renklerden hem de guzel cicek deseninden alan bu elbiseler, kış sezonununda vazgecilmez parcası olacak. Cicek bahcesini andıran floral tasarımlar, hem vintage goruntusu yakalamanıza yardım ederken, hem de oldukca eğlenceli gozukmenizi sağlıyor.
Hırka ve kazaklarda da cicek desenleri moda
Cicek desenleri yine ağırlık olarak elbiselerde bulunsa da, hırka ve kazaklarda da kucuk işlemeler halinde kullanılıyor.
Cicek deseninin yanında sade parcalar secin
Cicek desenleri oldukca renkli ve ilgi cekici tasarımlardan biridir. Bu neden ile kombinlerinizde daha sade parcalar secmeniz; kafa karışıklığını onleyecektir.