Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

2011 Goz Kapağı Estetiği

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Katılım
28 Mar 2019
Mesajlar
7,951
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
Goz Kapağı Estetiği
Yaş ilerledikce kaş yapısı sarkar ve kaş ile birlikte ust goz kapağı derisinde bollaşma ve aşağı doğru sarkma oluşur. Alt goz kapaklarında ise deride bollaşma, kırışıklık ve goz altı torbalarının belirginleşmesi meydana gelir.
Blefaroplasti ameliyatları ust ve alt goz kapaklarının estetik ameliyatıdır ve gerektiği taktirde kaş kaldırma veya alın germe ile birlikte yapılır.
2011-goz-kapagi-estetigi-5e6a3c160631b.jpg

Ameliyat, ust goz kapağında kıvrım cizgisi uzerinden, alt goz kapağında kirpiklerin hemen altından girilerek yapılır, bu sayede ameliyat izleri belirgin değildir ve gizli kalır. Blefaroplasti ameliyatları genel ya da lokal anestezi altında yapılabilir. Ust goz kapağı ameliyatı 40 dakika ve alt goz kapağı ameliyatı ise 1 saat surer.

Ameliyattan sonra aynı gun eve donulebilir. Rahatsız edici bir şekilde ağrı şikayeti oluşturmaz. Goz kapaklarında ameliyatın etkisinden kaynaklanan şişlik ve morarma oluşur ve 5-7 gun icinde azalır ve gecer. Ameliyattan 4 gun sonra ucak yolculuğu yapılabilir ve 1 hafta sonra işe donulebilir.
2011-goz-kapagi-estetigi-5e6a3c160ebb0.jpg

Ameliyattan 1 hafta once, mimik kaslarının hareketlerine bağlı olarak ortaya cıkan dinamik cizgilerin tekrar oluşmasını engellemek ve bu kasların ameliyat oncesi gevşemesini sağlamak uzere botox uygulaması yapılır.
Etiket Goz Kapağı Estetiği goz kapağı duşukluğu goz kağağı duşmesi goz kapağı ameliyatı Goz Kapağı Estetiği Nasıl Yapılır Goz Kapağı Estetiğini Kim Yapar goz kapağı estetiği blefaroplasti goz kapağı operasyonundan goz kapağı seyirmesi operasyon goz kapağı goz kapağı operasyonu yuz estetiği goz hastalıkları