Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yoğurtlu pancar

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Katılım
28 Mar 2019
Mesajlar
7,951
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
  • 4-5 adet pancar (Soyulmamış)
  • 500 g suzme yoğurt
  • 1 yemek kaşığı enginar sirkes
  • Cok az tuz
  • Bir avuc reyhan

  • Pancarı yıkayıp suda 30-40 dakika haşlayın. Catal rahatca saplanıyorsa haşlamayı sonlandırın ve kabuklarını elinizle sıyırarak soyun. Pancarları rendeleyin ve yoğurt ile karıştırın. İcine biraz tuz, reyhan ve sirkeyi ekleyin. Karıştırıp servis tabağına alın.