Magazin Editor
Magazin Habercisi
Malzemeler:
5 cicek karnabahar
1 cay bardağı bezelye
4 cicek brokoli
2 sap yeşil soğan
1 adet kabak
tereyağı,
tuz
1 cay bardağı sut
2 yemek kaşığı un
su
Corba Tarifi
Oncelikle butun sebzeleri ayıklayıp bol su ile yıkayalım. Tencereye koyup ve haşlayalım.
Haşladığımız sebzeleri blendırdan gecirelim.
Tencereye yağı alalım, uzerine unu alıp hafif kavuralım sutu ve suyu ekleyip surekli karıştıralım, pure olan sebzeleri tencereye alalım tekrar blendırdan gecirelim, uzerine 1 bardak et suyu alıp kaynatalım. Afiyet olsun.
5 cicek karnabahar
1 cay bardağı bezelye
4 cicek brokoli
2 sap yeşil soğan
1 adet kabak
tereyağı,
tuz
1 cay bardağı sut
2 yemek kaşığı un
su
Corba Tarifi
Oncelikle butun sebzeleri ayıklayıp bol su ile yıkayalım. Tencereye koyup ve haşlayalım.
Haşladığımız sebzeleri blendırdan gecirelim.
Tencereye yağı alalım, uzerine unu alıp hafif kavuralım sutu ve suyu ekleyip surekli karıştıralım, pure olan sebzeleri tencereye alalım tekrar blendırdan gecirelim, uzerine 1 bardak et suyu alıp kaynatalım. Afiyet olsun.