Magazin Editor
Magazin Habercisi
• 3 yeşil kabak
• 1 soğan (İnce doğranmış)
• 2 diş sarımsak (İnce kıyılmış)
• 250 g kuşbaşı kuzu eti
• 3 yumurta
• 1 yemek kaşığı tereyağı
• 1 yemek kaşığı domates salcası
• Tuz, karabiber
Uzeri icin
• Kuru nane
• 1 soğan (İnce doğranmış)
• 2 diş sarımsak (İnce kıyılmış)
• 250 g kuşbaşı kuzu eti
• 3 yumurta
• 1 yemek kaşığı tereyağı
• 1 yemek kaşığı domates salcası
• Tuz, karabiber
Uzeri icin
• Kuru nane
- Yeşil kabakları iyice yıkayın ve kabuklarını kazımadan iri kupler halinde doğrayın. Bir tencerede tereyağını eritin. Etleri ekleyip etler suyunu salıp cekene kadar kavurun. Soğan ve sarımsağı ilave ederek kavurmaya devam edin. Son olarak kup doğradığınız kabakları ekleyin ve hafifce kavurun. Etlerin ve kabakların pişmesine yakın salcayı ilave edip tuz ve karabiberle tatlandırın. Uzerini gececek kadar sıcak su ekleyin ve tencerenin kapağını kapatıp yumuşayana kadar pişirin.
- Yumurtaları bir kaseye kırıp cırpın ve pişen yemeğin uzerine gezdirip 1-2 dakika pişirin ve ocaktan alın. Uzerine kuru nane serperek sıcak servis yapın.