Magazin Editor
Magazin Habercisi
GEREKLİ MALZEMELER:
4 su bardağı sut
4 dilim bayat ekmek
Tuz
(4 kişiliktir)
Corba Tarifi
Sutu kucuk bir tencerede ısıtıp ateşten alın. İcine hafif tuz serpin. Bayat ekmekleri sutun icine doğrayarak
servis yapın.
NOT: Paparayı akşamdan kalan bayat pidelerle de yapabilirsiniz. Lutfen, ekmek ve pideleri ihtiyacımız olduğu kadar alalım, israf olan ekmeklerle ve yemeklerle nice aclıktan olen cocuğa yaşama şansı verebileceğimizi hic aklımızdan cıkartmayalım.
4 su bardağı sut
4 dilim bayat ekmek
Tuz
(4 kişiliktir)
Corba Tarifi
Sutu kucuk bir tencerede ısıtıp ateşten alın. İcine hafif tuz serpin. Bayat ekmekleri sutun icine doğrayarak
servis yapın.
NOT: Paparayı akşamdan kalan bayat pidelerle de yapabilirsiniz. Lutfen, ekmek ve pideleri ihtiyacımız olduğu kadar alalım, israf olan ekmeklerle ve yemeklerle nice aclıktan olen cocuğa yaşama şansı verebileceğimizi hic aklımızdan cıkartmayalım.