Soğan Turşusu (Çok Pratik Çok Lezzetli Şifa Deposu Bir Turşu) Tarifi İçin Malzemeler
- 4 tane soğan
- Yarım tatlı kaşığı sumak
- 3 tatlı kaşığı şeker
- 2 tatlı kaşığı kaya tuz
- 1 çay kaşığı limon tuzu
- 1 yada 1, 5 su bardağı sirke (Ben üzüm sirkesi koydum siz isterseniz elma sirkeside koyabilirsiniz)
- Yarim litrelik kavanoz şişesi
- çok pratik hemen hazırlayabileceğiz etlerin özelliklede balıkların yanında yiyebileceğiniz bir turşu
- Soğanlarımızı soyalım.
- Halka şeklinde keselim.
- Kavonozların içine yerleştirelim.
- Malzemelerimizi hepsini üstüne koyalım. Kavonozun kapağını kapatalım serin güneş görmeyen bi yerde saklayalım.En güzel yanı da 1gün sonra yiyebilirsiniz.Afiyet olsun.