Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Pastırmaya sarılı Bruksel lahanaları

Magazin Editor

Magazin Habercisi
Katılım
28 Mar 2019
Mesajlar
7,951
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
  • 20 adet Bruksel lahanası
  • 1 yemek kaşığı sirke
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1-2 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 10 dilim pastırma
[h=3]Pastırmaya sarılı Bruksel lahanaları Nasıl Yapılır[/h]
  • Bruksel lahanalarını 1 tatlı kaşığı tuz ve sirke ilave edilmiş kaynar suda 10 dakika haşlayın. Daha sonra suyunu iyice suzun ve zeytinyağı ile karıştırın.
  • Pastırma dilimlerini boyuna ikiye kesin. Her pastırma dilimine birer Bruksel lahanasını sarın ve kurdanla sabitleyin. Onceden ısıtılmış 200 derece fırında 5 dakika kızartın ve fırından alıp hemen servis yapın.