Magazin Editor
Magazin Habercisi
Malzemeler:
1 bağ ısırgan otu
1 tane soğan
1 yemek k.salca
2 yemek k.mısır unu
1 yemek k.un
1cay fincanı et suyu
zeytinyağı
tuz, pul biber
Corba Tarifi
Soğanı ayıklayıp kesme tahtasında tahtasında yemeklik doğrayalım, tencereye alalım. sıvıyağı ilave edip hafif sote edelim. Uzerine unu ve mısır ununu ilave edip kavuralım. Daha sonra et suyunu salcayı ve suyunu ayarlayalım. Isırgan otunu(yıkanmış ve doğranmış)katalım. Tuzunu ayarlayıp kaynamaya bırakalım.
Pişen corbamızı blendırdan gecirelim. Afiyet olsun.
1 bağ ısırgan otu
1 tane soğan
1 yemek k.salca
2 yemek k.mısır unu
1 yemek k.un
1cay fincanı et suyu
zeytinyağı
tuz, pul biber
Corba Tarifi
Soğanı ayıklayıp kesme tahtasında tahtasında yemeklik doğrayalım, tencereye alalım. sıvıyağı ilave edip hafif sote edelim. Uzerine unu ve mısır ununu ilave edip kavuralım. Daha sonra et suyunu salcayı ve suyunu ayarlayalım. Isırgan otunu(yıkanmış ve doğranmış)katalım. Tuzunu ayarlayıp kaynamaya bırakalım.
Pişen corbamızı blendırdan gecirelim. Afiyet olsun.