Magazin Editor
Magazin Habercisi
reklam
[h=2]Kremalı Kolay Ispanaklı Pasta Tarifi İcin Malzemeler[/h]
[h=2]Kremalı Kolay Ispanaklı Pasta Tarifi İcin Malzemeler[/h]
- 1 su bardağı ıspanak puresi
- 1 su bardağı sut
- 1 su bardağı şeker
- 1 cay bardağı sıvı yağ
- 1 kahve fincanı pekmez
- 1 paket kabartma tozu
- 1 paket vanilin
- 3 yumurta
- 2 su bardağı un
- 5 su bardağı sut
- 1. 5 su bardağı şeker
- 1 paket krema
- 2 yemek kaşığı nişasta
- 3 yemek kaşığı un
- 1 paket vanilin
- Ispanak yapraklarını sutle beraber ciğden rondododan gecirin pure yapın.
- Derin bir kapta yumurta ve şeker iyice cırpın sırasıyla tum malzemeleri ilave edin.
- Dikdortgen yağlanmış borcama dokun, onceden ısıtılmış 180 derecelik fırında pembeleşinceye kadar pişirin.
- Her fırında farklılık gosterebilir kontrol etmeyi unutmayın pişen keki tamamen soğumasını bekleyin.
- Kekin uzerinden elinizle parcalar alın duz bir zemin hazırlayın muhallebiyle krema haric tum malzemeleri karıştırın ve pişirin.
- Pişen muhallebinin icine kremayı ilave edin ve altını kapatın kekin uzerine boşaltın.
- Ayırdığımız kek parcalarını rondodan gecirince muhallebinin uzerini tamamen ortecek şekilde kapatın.
- Dolapta dinlendirin ve afiyet olsun.