Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kiraz Turşusu Kavurması

EvHanımı

Member
Katılım
6 Ocak 2020
Mesajlar
100
[h=2]Kiraz Turşusu Kavurması Tarifi İçin Malzemeler[/h]
  • 1 adet soğan
  • Kiraz turşusu
  • Tereyağ
[h=2]Kiraz Turşusu Kavurması Tarifi Yapılışı[/h]
  1. Önceden kurulmuş olan kiraz turşusunu bir gün öncesinden ciğitleri ayıklanarak çıkartılır ve su da bekletilir.
  2. 1 gün sonra büyük bir soğan doğranarak yağda kavrulur.
  3. Turşular eklenir 5 dakika kadar pişirilir. Karadeniz ‘ in lezzetlerinden biridir. Denemenizi tavsiye ederim.