[h=2]Flan Coco Pasta Tarifi İçin Malzemeler[/h]Karameli için
- Yarım su bardağı şeker
- 1 kaç damla limon suyu
- 3 yumurta
- 1 kutu süt reçeli 400 gr (Lait cöncentre sucre)
- 1 buçuk su bardağı süt
- 1 buçuk su bardağı hindistan cevizi tozu
- Karameli için.Yarım su bardağı şeker,1 kaç damla limon suyu ,şekeri tavaya alıp limon suyunu da sıkalım ve karamelize oluncaya kadar kaşık sürmeyin.
- Karamelize olunca karıştırın.
- Karameli aşırı bekletirseniz tadında acılık oluşur az bekletirsenizde rengi açık olur. Rengini ona göre ayarlayın ve kalıbımizi bır kat sudan geçirip karameli dökün
- Keki için.Bütün malzemeleri karıştırıp karameli üzerine dökün ve bir tepsiye su doldurup karameli karışımlı kalıbı o tepsiye koyup öyle pişirin.
- 170 derece fırında üzeri hafif kızarana kadar bekletin.
- Biraz soğuduktan sonra ters çevirip servis yapabilirsiniz. Çok sıcak çevirmeyin karamel olduğu gibi akar tam soğuduktan sonrada çevirirsen karamel donar bunlara dikkat edin.