Magazin Editor
Magazin Habercisi
reklam
[h=2]Damak Catlatan Mozaik Pasta Tarifi İcin Malzemeler[/h] Mozaik icin:
Altını kapatıp biskuvileri 4’e parcalayıp icine atıyoruz iyice harmanladıktan sonra kalıbın tabanına duzgun bir şekilde kaşıkla bastırarak duzeltiyoruz.
Mozaik tabanı buz dolabına kaldırıyoruz.
Krema katını hazırlamak icin; tencereye margarin haric tum malzemeyi ekleyip pișiriyoruz.
Piştikten sonra ocaktan alıp margarini ekleyip iyice cırpıyoruz.
Mozaik tabanın uzerine kremayı dokup cikolata sosuna geciyoruz.
Butun malzemeyi tencereye koyup kaynatıp en ust katı da boylelikle bitiriyoruz.
Buz dolabında en az 4 saat beklettikten sonra servis yapabilirsiniz. Afiyet Olsun
[h=2]Damak Catlatan Mozaik Pasta Tarifi İcin Malzemeler[/h] Mozaik icin:
- 2 paket petibor biskuvi
- 125 gr margarin
- 2 yemek kaşığı kakao
- 1 su bardağı sut
- 1 dolu yemek kaşığı toz şeker
- 2, 5 su bardağı sut
- 2 dolu yemek kaşığı un
- 1 dolu yemek kaşığı nişasta
- 1 paket şekerli vanilin
- 4 yemek kaşığı toz şeker
- 1 yemek kaşığı margarin
- 1 su bardağı sut
- Yarım cay bardağı su
- 1 yemek kaşığı kakao
- 1 yemek kaşığı un
- 2 dolu yemek kaşığı toz şeker
Altını kapatıp biskuvileri 4’e parcalayıp icine atıyoruz iyice harmanladıktan sonra kalıbın tabanına duzgun bir şekilde kaşıkla bastırarak duzeltiyoruz.
Mozaik tabanı buz dolabına kaldırıyoruz.
Krema katını hazırlamak icin; tencereye margarin haric tum malzemeyi ekleyip pișiriyoruz.
Piştikten sonra ocaktan alıp margarini ekleyip iyice cırpıyoruz.
Mozaik tabanın uzerine kremayı dokup cikolata sosuna geciyoruz.
Butun malzemeyi tencereye koyup kaynatıp en ust katı da boylelikle bitiriyoruz.
Buz dolabında en az 4 saat beklettikten sonra servis yapabilirsiniz. Afiyet Olsun