Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Androkız

Prenses
Administratör
Katılım
18 Nis 2019
Mesajlar
31
Web sitesi
www.magazin.biz.tr
[FONT=&amp]10 mayıs 2020 Günün ne özel günü olarak seçilen anneler için bugün özel bir gün olduğunu ve herkes annenin kıymetini bilsin.
Mayıs ayının en önemli günü kuşkusuz Anneler Günü'dür. Kesin bir tarihi olmamakla beraber, tüm dünyada her yıl Mayıs ayının 2. hafta Pazar günü kutlanmaktadır. Annemize ve [/FONT]anne[FONT=&amp] olan tüm sevdiklerimize sevgimizi ve minnettarlığımızı ifade edebilmek için büyük bir şanstır. Bu özel günde bizleri büyürken hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan, bizleri sonsuz sevgi ve şefkatle büyüten annelerimizi mutlu etmek için onlara sevgimizi ifade eden birbirinden [/FONT]tatlı
[FONT=&amp] sözleri, samimi ve içten minnet cümlelerini sizler için derledik.

[/FONT]
s-2a764ddf245ca681e6e09e04c2a8b15dbdc40a68.webp


Hayat yolculuğumun en başından beri beni besleyen, üzerimden duayı hiç eksik etmeyen, benim için her an endişelenen, bana rehberlik eden ve her arayışımda beni destekleyen kişi sendin anneciğim. İhtiyacım olan sevgi için her gün orada olduğunu biliyorum. Anneler Günün kutlu olsun!

Bana yolları göstermek için orada olduğun sürece, hiçbir şey için endişelenmem gerekmiyor. Seni seviyorum anneciğim. Anneler Günün kutlu olsun!
Sarılmaya ihtiyacım olduğunda, kolların benim için her zaman açık. Bir arkadaşa ihtiyacım olduğunda, her zaman yanımdasın. Bir derse ihtiyacım olduğunda, en iyi öğretmensin. Gücün ve sevgin bana her zaman rehberlik ediyor. Seni çok seviyorum anneciğim, Anneler Günün kutlu olsun!

Başarısızlık ve felaketlere rağmen, hayata karşı güvenlerini sonuna kadar saklayabilen iyimser insanlar, daha çok iyi bir anne tarafından büyütülmüş olanlardır. Seni çok seviyorum Anneler Günün kutlu olsun canım annem.

Sınırsız bir sevgi, anlatılmaz bir sevgiyle beni seven annem, sana layık olmak için yaşıyorum. Anneler günün kutlu olsun.
Meğer dilimdeki ve beynimdeki en güzel kelime senin adınmış. Sana her seslenişimde ya acım dinmiyor ya da sevgim coşuyor… Anneler günün kutlu olsun anneciğim.
Kuzey rüzgarı da esse, kopsa da fırtına, sığınacağım tek liman sensin annem. Hakkını nasıl öderim... Başımı dizlerine koymaya geldim.
Kelimelerle anlatılamayan fedakarlık ve karşılıksız sevgiyi tarif et desen bana herhalde sadece “ANNE” derdim. Anneler günün kutlu olsun annem.


Gökyüzünden bir yıldız kayar dilek tutarız. Annem gözlerini kapar bütün dilekleri benim içindir. Ellerinden öperim anneciğim.

Sen hayatımın kutup yıldızı oldun. Nereye gidersem gideyim ışığının altında sevginle uyudum. Doğru yolu buldum. Seni seviyorum annem.
Anne gökte bir ışık, anne parlak bir yıldız anne yoklukta bir düş, ayda bir yaldız anne tutunulan bir dal, dertlerin garip çizgisi anne gözümdeki yaşların bir virane dizgisi. Anneler günün kutlu olsun canım anam.
Sen evimizin kraliçesi, başımızın tacısın en aziz varlığımız. Anneler günün kutlu olsun annem.

s-d13483bb570c9e065284095ad841d8217720e143.webp



Karşılıksız tek sevgi annenin çocuğuna duyduğu sevgidir. Ben kendi çocuklarımda senin sevgini buldum ve seni ne çok sevdiğimi bir daha anladım. İyi ki seninle varım annem. Ellerinden öperim.



Gözyaşlarımı dindiren, beni hayata getiren ve hayata bağlayan canım annem. Anneler günün kutlu olsun.
Anneciğim seni ben çiçeklerden yemişten ve klasik dörtlüklerde anlatıldığından daha çok fazla severim, seni çok severim.

Benzersiz bir gündü beni dünyaya getirdiğin gün. Şimdi aradan bunca yıl geçmesine rağmen ilk anki derin bağımızla hala birbirimize bağlıyız. Seni özleyerek geçirdiğim günlere bir yenisini ekliyorum. Kavuşmak özlemiyle ellerinden öperim canım annem.
Bir bitkiye can veren su gibi güneş gibi beni dünyaya getirip büyüttün, yıllar boyu koruyup kolladın. Ne yapsam hakkını ödeyemem, benim biricik annem. Hasretle yanaklarından öperim.
Artık ben de yavrumun ardından düşüncelere dalıyor ve onun üstüne titriyorum. Şimdi seni anlamak daha kolay geliyor. Sana olan sevgim hiç azalmadı, aksine çığ gibi büyüdü. Her an özlediğim annem, canımın parçası. Anneler günün kutlu olsun.
Seninle başladım soluk almaya, senle çarptı kalbim. Ağlamak da gülmek de senden bana geldi. Seninle düşe kalka yaşamayı öğrendim. Hem de sayende yolumu buldum ve ilerleme kaydettim. Biricik anneciğim. Anneler günün kutlu olsun!
Hayalinle uyandığım gecelerde hem küçücükken hem bu yaşımda beni hep teselli eden sensin. Her güçlükte yanımda olduğun için minnettarım. İyi ki varsın.


Sevgili annem, bana aşıladığın güçle yaşamda bunca yol aldım. En güzel günleri gelecekte paylaşmak arzusuyla, seni seviyorum!

Anneciğim seninle geçen günlerimiz ışık dolu. Bana anlattıklarınla okuduklarında bildim ve tanıdım dünyayı. Emek verdiğin her dakika için sonsuz minnetle seni kucaklıyorum. Anneler günün kutlu ve mutlu olsun.
En tatlı yazlar, en sıcak kışlar birbirini kovaladı. Ömrümce seni sevdim ve daima da seveceğim. Anneler Günün kutlu olsun.
Nasıl oluyor da tüm yorgunluklarımı, sızılarımı bir sarılmayla dindirebiliyorsun… Nasıl oluyor da sıcak bir gülüşle içime işleyip beni tüm dertlerden çekip kurtarabiliyorsun… Sanırım cevap hep aynı, cevap hep senin güzel yüreğinde saklı. Anneler günün kutlu olsun canım annem.
Bana sevginin, umudun, yaşamın ve güzelliğin anlamını öğreten kadın; beni en saf ve gerçek sevgiyle büyüten, sonsuz sabrına hayran olduğum kadın… Anneler günün kutlu olsun.
Cenneti ayaklarının altında taşıyan kadın, güzeller güzeli annem. Varlığın bana her zaman güç verdi. Allah seni başımızdan eksik etmesin. Anneler günün kutlu olsun.

s-ddcdb9e20efaa3c404fa8163c1cf8b08b51c23cc.webp



Gönül bahçemde açan en güzel, en değerli çiçek sensin. Sen yanımdayken hiçbir şey beni üzemez. Anneler günün kutlu olsun anneciğim.

Yalnızlık nedir bilmedim hiçbir zaman, çünkü senin gibi şefkatli bir anneye sahibim. Beni hiçbir sıkıntımda, hiçbir yanlışımda, hiçbir yalnızlığımda tek başıma bırakmadın. Bıkmadan usanmadan açtın kollarını, açtın güzel yüreğini. Senin hakkını asla ödeyemem annem, anneler günün kutlu olsun.

Seni dünyalara değişemem derdin, şimdi sıra bende! Benim her şeyimsin. Seni hiçbir kimseye değişmem. Çok yaşa annem.
En güzel hatıralarımda elimi sen tutuyorsun sevgili annem. En zor anları seninle aştık ve bugüne beraber geldik. Minnettarım.
Anneliğin ne demek olduğunu anne olunca anladım. Üşüdü mü, doydu mu gece rüyasında korktu mu? Ona gelmesin bana gelsin ayağına taş değmesin… Ah annelik seni ben çok sevdim. Tüm annelerin anneler günü kutlu olsun.
 

Osmanlı_Kartalı

New Member
Katılım
26 Ağu 2020
Mesajlar
10
Konum
Bursa
Cevap: Annelere özel anneler günü özel anlamlı mesajlar

Ellerinize sağlık teşekkürler
 
Son düzenleme: